Sunnere julesnop på 1-2-3!

Desember er en måned da vi koser oss litt ekstra. Vi spiser mye god mat, og kjeks og julegodt lages, eller kjøpes av de fleste av oss. Jeg kan kjenne på at det til tider blir litt for mye av det gode, og når jeg kom over disse Pepperkakekulene, måtte vi bare prøve. De er super enkle å lage, og tar deg ca 15 minutt. Dersom du ikke tåler gluten, bruker du glutenfrie havregryn, og dersom du ikke spiser meieriprodukter, kan du bruke f.eks kokossmør eller kokosolje





Du trenger:


⭐ 6 store dadler uten sten

⭐ 3 dl havregryn

⭐ 50 g smør

⭐ 2 ss vann

⭐ 0,5 ts kanel

⭐ 0,5 ts nellik

⭐ 0,5 ts kardemomme

⭐ 0,5 ts malt ingefær

⭐ 0,25 ts pepper


Fremgangsmåte:


1: Legg dadlene i litt vann mens du finner frem de andre ingrediensene

2: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor, og kjør til en jevn masse

3: Lag kuler (ca 1 ts i størrelse)

4: Oppbevar i tett boks i kjøleskapet

5: ENJOY! 😀




115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle